Budapesti tölcséres kávé a ConteCcino a TikTok új sztárja.

Február közepén nyitott meg Budapest szívében a Bazilika mellett a Conte Cafe, mely különleges kézműves, csokoládés waffel tölcsérekben kínálja brutálisan finom kávéját. 

A megolvadt csokoládé és a tökéletes Dél-Amerikai kávé íze pedig tökéletes harmóniával szolgál. Az ital elfogyasztása után a kézműves waffel tölcsér és a megolvadt csokoládé párosa pedig igazi édes élményt nyújt.  

A Conte Cafe forró tölcséres itala a ConteCcino nagyon hamar meghódította az internetet. A legtöbb koffeinfüggő mindennapi életében rituálénak számít, hogy megossza kedvenc kávé pillanatait a közösségi médiában. A ConteCcino és a Szent István Bazilika látványa pedig egy igazi kulináris élményt nyújt ezen tartalmak között. 

A ConteCcino ötvözi a fagylaltot, a kávét és a csokoládét, mely mind a TikTok nagy kedvence, miközben habosított tejjel koronázza meg ezt a páratlan élményt, mely minden érzékszervünkre hat. 

A waffel tölcséreket egyedien, kézművesen készítik kizárólag csúcs minőségű prémium belga csokoládé felhasználásával. A Belga Fekete csokoládés tölcsér pedig teljesen Vegán, semmilyen állati eredetű hozzávalót nem tartalmaz, ha növényi tejjel kéred a ConteCcinód, akkor teljesen tejmentes lesz. Sokak nagy kedvence még a fehércsokoládés tölcsér, mely igazán izgalmas egyveleget ad a kávé ízével.

 A magas kakaó tartalom, a kiemelt prémium hozzávalók és a csokoládé bőkezű hozzáadása miatt a tölcsérek minimum 10 percig biztosan tartják a forró italokat csöpögés nélkül.

Látogass el Te is a Bazilikától mindössze pár lépésre található cuki kis üzletbe és készítsd el saját #ConteCcino élményed a TikTok-ra, Instagramra a Bazilika előtt.